verguldenerpel
Goedendag beste mensen!

Wij zijn Wilma en Leon Leijtens van Cafetaria De Vergulden Èrpel.

Wij zijn deze cafetaria gestart op 14 Januari 1988. Na een flinke poetsbeurt van de zaak konden wij eindelijk beginnen om onze langgekoesterde droom waar te maken: het starten van een eigen zaak. In de afgelopen 25 jaar zijn wij uitgegroeid van een buurtcafetaria tot een cafetaria als begrip in de wijde omgeving van Waalwijk.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij een aantal hoogtepunten meegemaakt. In 2008 wonnen wij de service-award voor de meest gastvriendelijke cafetaria van Nederland. De kroon op ons werk was op 26 oktober 2010 toen wij werden uitgeroepen tot de beste cafetaria van Nederland. Wij zijn ontzettend trots dat wij dit met ons team hebben bereikt en wij zijn ze daar erg dankbaar voor. Wij noemen ze daarom niet voor niets: ‘het dreamteam’.

Wij vinden verantwoord ondernemen erg belangrijk. Het ondernemerschap reikt bij ons verder dan alleen de bereiding van onze producten. Onze ecologische en gerecyclede verpakkingsmaterialen zijn hier een goed voorbeeld van. Ook onze heerlijk fair trade koffie zal u goed smaken. Samen met onze gasten hebben wij al een waterput gesponsord in een ontwikkelingsland door het drinken van Earth Water. Verantwoord maatschappelijk ondernemen gebeurt bij ons door het gebruik van echte streekproducten.

Onze passie ligt bij onze gasten. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij het op deze verantwoorde en gastvrije manier nog lang vol kunnen houden. Wij verwelkomen u graag bij ons in de cafetaria voor een geweldige beleving.

Met gastvrije groet,
Wilma en Leon Leijtens